Hendek Özel Eğitim Anaokulu
Yeni Mahalle Yavuz Sultan Selim Caddesi No37/1

VİZYON

Okulumuzun vizyonu; Özel gereksinimli çocukların bağımsız yaşam becerilerini desteklemek, iş ve toplumsal yaşama geçiş sürecini kolaylaştırmak ve bu çocuklarımızın yaşam kalitesini arttırmaktır. Ayrıca çocuklarımızın gereksinimlerine göre sevgi ve güler yüzle güçlü bir eğitim kadrosu ile planlama yaparak nitelikli bir eğitim ve öğretim sunmanın yanı sıra özel gereksinimli çocukların ilgi ve yeterlikleri doğrultusunda özel eğitim hizmetlerinden yararlandırmaktır.

MİSYON

Okulumuzun misyonu; Türk Milli Eğitimin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; Özel Eğitime muhtaç bireylerin ilgi, yetenek ve yeterlilikleri doğrultusunda. Bulunduğu toplumda kendinden beklenen rolleri yapabilen yaşadığı çevre ve sosyal hayata uyum sağlayabilen, temel yaşam becerilerinde kendi kendine yeterli bir duruma gelebilen, üreten bir birey olarak yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :Tam gün

Tam gün